Lähtölaskenta lauantaihin – luvassa leikkiä, lystiä ja luovuutta

Repe ja Rilla pyytävät yleisöltä apua synttärisankarin etsintään, mutta kukaan ei tunnu tietävän kuka hän on.  Synttärikonserttiin on enää 2 yötä. Mikä nyt neuvoksi? 

”Kis, kis, kis, kis Repe ja Rilla   
tällä me ollaan Lappeenrannas, 
joka paikast etsitään, 
välillä Saimaalla huilataan.” 

Kalenat-tapahtuma huipentuu tänä vuonna lauantaina 12.6. klo 15-16 livestriimattavaan Synttäri-konserttiin, jonka toteuttavat Suomen Nuorisoseurat yhdessä Lappeenrannan kaupungin ja Karjalaisen Nuorisoliiton sekä paikallisten toimijoiden kanssa.   

Kalenamaskottien, Repen ja Rillan matkassa kierretään Lappeenrannan maamerkkien kautta syntymäpäiväjuhlaan, jossa lopulta paljastuu kuka se synttärisankari on.

Pääosassa synttärikonsertissa Repen ja Rillan kanssa ovat eteläkarjalaiset tähdet. Mukana ovat esiintymässä: Vuoksenniskan Nuorisoseuran IRTI teatteri,  Nuorisoseura Rajan Nuorten Kimurantti, Keikaus, Kiertuli ja Kieppujat-ryhmät, sekä Taidekoulu Estradi, Nuorisoseura Harmonikan 7-10- vuotiaat tanssijat  ja Metkukuoron ryhmä Kimpisen koulun 4M.  
Tervetuloa! 

Kuvat: Esa Liukkonen 
Kuvissa: Repe (Béla Gazdag) ja Rilla (Maiju Laurila)

#nuorisoseurat140v #kalenat2021 #tekemisenriemua @Visitlappeenranta.fi @lappeenranta @nuorisoseurat @Saimaannuorisoseurat @karjalainennuorisoliitto  
@visitlappeenranta_official @lappeenrantafi @nuorisoseurat @saimaannuorisoseurat @karjalaiset_nuoret