Tapahtumapaikat

Voltti 2017 järjestetään Lappeenrannassa. Majoituskoulut ja tapahtumapaikat ovat aivan ydinkeskustan alueella.

Majoitus ja ruokailut

Kimpisen kampus
Voltin päätapahtumakeskuksena toimii Kimpisen kampus, jonka muodostavat vierekkäin sijaitsevat Kimpisen koulu, Kimpisen lukio ja Peltolan koulu

Kimpisen koulu
Kimpisen koululta (Pohjolankatu 23), löytyvät tapahtuman infopiste, tuotantotoimisto, ohjaajakahvila, työpajatiloja sekä tietysti osallistujien majoitusluokkia. Tapahtumainfossa koulun aulan välittömässä läheisyydessä osallistujia palvellaan tapahtumaan liittyvissä asioissa. Sieltä voit myös käydä ostamassa virallisia Voltti 2017 -tuotteita.

Kimpisen lukio
Toinen tapahtuman majoituskoulu Kimpisen lukio (Pohjolankatu 2) sijaitsee vastapäätä Kimpisen koulua. Majoituksen lisäksi koulun tiloissa järjestetään työpajatoimintaa. Majoituskoulun palvelupiste ja kioski sijaitsevat koulun aulassa.

Ruokailut
Tapahtuman ruokailut järjestetään Kimpisen koulun (Pohjolankatu 23) ruokalassa.

Konsertti-, esiintymis- ja työpajatilat

Urheilutalo
Lappeenrannan Urheilutalon (Pohjolankatu 29) palloiluhalli toimii tanssikonserttien esityspaikkana ja sitä ennen tanssin yhteisohjelmien harjoittelupaikkana. Palloiluhalliin kokoonnutaan viettämään tapahtuman aikana iltaa, lauantain päätteeksi tanssimaan diskossa sekä avaamaan ja päättämään tapahtumaa. Lisäksi tapahtuman tilaisuuksien aikana Urheilutalon aulassa toimivat Volttikioskit. Urheilutalon alakerrassa on jumppasali 1 ja 2, joissa on sirkuksen työpajatoimintaa.

Lappeenranta-sali
Lappeenrannan kaupungintalon Lappeenranta-sali (Villimiehenkatu 1) toimii sirkuksen harjoitus- ja esiintymispaikkana.

Kauppakeskus IsoKristiina ja Kaupunginteatteri
Tapahtuman avajaiskulkue torstaina kulkee Kauppakeskus IsoKristiinan (Kaivokatu 5) läpi. Karjalainen kammari toimii myös kauppakeskuksessa sisältäen erilaista ohjelmaa niin perjantaina kuin lauantaina. Lappeenrannan kaupunginteatteri sijaitsee kauppakeskuksen 3. kerroksessa ja toimii perjantaina ja lauantaina sirkuksen harjoitus- ja esiintymispaikkana.

Peltolan koulu
Peltolan koulu (Lappeenkatu 2) sijaitsee Kimpisen lukion vieressä. Koulun tiloissa järjestetään työpajatoimintaa.

Marian aukio
Voltti 2017 kulkue lähtee uudelta, vastavalmistuneelta Marian aukiolta (Valtakatu). Aukiolla järjestetään myös perjantaina päivällä katukonsertti.

Satamatori
Satamatori (Kipparinkatu 1) toimii lauantain katukonsertin järjestämispaikkana.

Kehruuhuone
Kehruuhuoneella (Kehruuhuoneenkuja 6) pidetään lauantaina useampi kansantanssikonsertti.

Nuorisotila Monari
Nuorisotila Monarilla (Anni Swaninkatu 7) kokoonnutaan teatteritoiminnan äärelle.

Myllysaari
Parkour-työpajan toimipiste.