Tapahtumapaikat

Majoitus ja työpajat

Kimpisen kampus 

 Kalenoiden päätapahtumakeskuksena toimii Kimpisen kampus, jonka muodostavat vierekkäin sijaitsevat Kimpisen koulu, Kimpisen lukio ja Peltolan koulu.

Kimpisen koulu

Kalenoiden päätapahtumapaikkana toimii Kimpisen koulu (Pohjolankatu 23), josta löytyy tapahtuman infopiste, tuotanto, ja talkootoimisto, työpajatiloja sekä tietysti osallistujien majoitusluokat. Tapahtumainfossa koulun aulan välittömässä läheisyydessä osallistujia palvellaan tapahtumaan liittyvissä asioissa. Sieltä voit myös käydä ostamassa Kalena-tuotteita. Majoituskoulun palvelupiste ja kioski sijaitsevat koulun aulassa.

Kimpisen lukio

 Kimpisen lukio (Pohjolankatu 2) sijaitsee vastapäätä Kimpisen koulua. Koulun tiloissa järjestetään työpajatoimintaa, illanviettoja ja disko torstai ja perjantai iltoina. Illanviettojen ja diskon yhteydessä toimii myös kioski koulun aulassa. Koulun suihkut ovat osallistujien peseytymiskäytössä.

Peltolan koulu

Peltolan koulu (Lappeenkatu 2) sijaitsee Kimpisen lukion vieressä. Koulun suihkut ovat osallistujien peseytymiskäytössä.

Ruokailut 

Tapahtuman ruokailut järjestetään Kimpisen koulun (Pohjolankatu 23) ruokalassa. Sunnuntain lounas järjestetään Lappeenrannan jäähallilla (Kisakatu 9).

Esitys- ja konserttitilat

Jäähalli

Lappeenrannan jäähalli (Kisakatu 9) toimii tanssin yhteisohjelmien harjoitus- ja esityspaikkana.

Uimahalli

Lappeenrannan uimahallilla (Pohjolankatu 29) järjestetään lauantaina vesidisko.

Lappeenranta - sali

Lappeenrannan kaupungintalon Lappeenranta-sali (Villimiehenkatu 1) toimii tanssikonserttien harjoitus- ja esiintymispaikkana.

Edustatori

Kalenoiden avajaiskulkue päättyy Lappeenrannan kaupungintalon edustatorille (Villimiehenkatu 1). Lisäksi edustatorilla pidetään katukonsertteja ja avajaiset.

Satamatori

Satamatori (Kipparinkatu 1) toimii lauantain paritanssiopetuksen järjestämispaikkana.

Kauppakeskus IsoKristiina

IsoKristiinassa (Brahenkatu 5) järjestetään perjantaina ja lauantaina Kalenoiden karjalainen kammari. Karjalainen kammari sijaitsee lähellä Lappeenrannan kaupungin infopistettä. Kammaria vastapäätä on Hesburger-ravintola.

Työpajatilat

1. Musiikkiliikuntatila             Kimpisen koulu
​2. Musiikkiluokka                       Kimpisen koulu
​3. Juhlasali                                     Kimpisen lukio
​4. Liikuntasali                               Kimpisen lukio
​5. Kotitalousluokka                    Kimpisen lukio
​6. Luokka                                         Kimpisen lukio