Osallistumispaketit ja ilmoittautuminen

Ilmoittautumisia koordinoidaan Suomen Nuorisoseurojen / Pispalan Sottiisin toimistolla. Yhteyshenkilönä on Sari Ortju, sari.ortju(at)nuorisoseurat.fi, p. 03 212 2147 .
Ilmoittautumisiin voidaan tehdä muutoksia, lisäyksiä ja täydennyksiä ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumiseen liittyvissä asioissa olkaa yhteydessä Sariin.

Tapahtuman laskutus on alkanut. Kaikki muutokset ja peruutukset vaikuttavat laskutuksen lisäksi pajoihin ja tanssien kokonaisuuksiin.
15.5. tai tämän jälkeen tulevista peruutuksista palautetaan osallistumismaksu vain lääkärintodistusta vastaan.

ILMOITTAUTUMINEN

Voltti 2017 –tapahtumaan ilmoittaudutaan ryhmittäin. Ilmoittautuminen hoidetaan keskistetysti varausjärjestelmän kautta, joka on avoinna 15.2.-31.3.2017.
VARAUSJÄRJESTELMÄ on nyt suljettu.

OSANOTTAJAPAKETIT

VOLTTI-PAKETTI 135 €

Osallistujapaketti torstaista sunnuntaihin. Paketti sisältää tapahtumapassin, koulumajoituksen, ruokailut (yhteensä 6 lämmintä ruokaa torstaina, perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina sekä aamupalat perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina) sekä osallistujien tapaturmavakuutuksen. Tapahtumapassi sisältää vapaan pääsyn tilaisuuksiin ja työpajaan sekä vakuutuksen.

VOLTTI-PAKETTI ILMAN MAJOITUSTA JA AAMIAISIA 115 €

Paikallisille ryhmille ja muualla majoittuville. Tapahtumapassi sisältää vapaan pääsyn tilaisuuksiin ja työpajaan sekä vakuutuksen.

KUPERKEIKKA-PAKETTI 40 €

Yhden päivän osallistujapaketti alle kouluikäisille, sisältää kaksi ateriaa päivän aikana, päivän ohjelman sekä vakuutuksen. Päiväpassin voi ostaa perjantaille tai lauantaille. Päiväpassit on tarkoitettu pääasiassa lähialueen alle kouluikäisten ryhmille, eikä siihen voi yhdistää majoitusta.

ALENNUKSET

11. osanottajapaketin saa puoleen hintaan samanhintaisesta paketista kuin koko muut varauksessa olevat paketit. (esim. vaarauksessa 14 pakettia á 135 € = yksi paketti on 67,50 €)
Alle 3-vuotiaiden paketista tulee 50 % alennus ja alle 1-vuotiaiden paketti on maksuton (0 €).

Osanottajien henkilökohtainen ilmoittautumislomake
Ryhmien ohjaajille on lomake, jolla he keräävät lasten henkilökohtaiset tilaustiedot ennen ryhmän ilmoittamista tapahtumaan.

HOTELLIMAJOITUS
Sokos Hotel Lappee (Brahenkatu 1, Lappeenranta)

Ryhmävaraus (31.3. saakka) Ryhmävaraus on nyt päättynyt.
Standard-huoneet: 94 € / 1hh, 104 € / 2hh, 20 € / lisävuode
Ryhmän minimikoko 11 hlö
Ryhmävaraukset tehdään sähköpostitse suoraan hotellista sales.lappee@sok.fi

Perhevaraus (30.4. saakka)
Standard-huoneet: 98 € / 1hh, 118 € / 2hh, 20 € / lisävuode
Perhevaraus tehdään osoitteessa www.sokoshotels.fi ja varaustunnus on BVOL170609_001 .